Oceania Allura

Premium
Destinácia Západné Stredomorie
Lodná spoločnosť Oceania Cruises
Termín plavby 27. 08. - 06. 09. 2025
Dĺžka plavby 10 nocí
Nalodenie Civitavecchia (Rím), Taliansko
Vylodenie Monaco, Monaco
Uvedená plavba už nie je dostupná
Mapa

Program plavby

Spoznajte miesta, kde Vaša loď počas plavby zakotví! Každá zastávka je označená číslom, ktoré zodpovedá jej pozícii na mape, aby ste mohli jednoducho sledovať celú trasu. Stačí kliknúť na vybranú destináciu a zistíte viac o každej z nich. Pre ešte lepší prehľad si môžete celý program plavby prezrieť priamo na mape.

  • 1
    27. 08. 2025, príchod o 07:00, odchod o 19:00
  • 2
    Salerno, Taliansko
    28. 08. 2025, príchod o 08:00, odchod o 18:00
  • 3
    Taormina / Sicília, Taliansko
    29. 08. 2025, príchod o 08:00, odchod o 18:00
  • 4
    30. 08. 2025, príchod o 07:00, odchod o 17:00
  • Deň na mori
    31. 08. 2025
  • 5
    01. 09. 2025, príchod o 12:30, odchod o 22:00
  • 6
    02. 09. 2025, príchod o 08:00, odchod o 18:00
  • 7
    03. 09. 2025, príchod o 07:00, odchod o 19:00
  • 8
    04. 09. 2025, príchod o 08:00, odchod o 19:00
  • 9
    Cannes, Francúzsko
    05. 09. 2025, príchod o 06:00, odchod o 17:00
  • 10
    Monaco, Monaco
    05. 09. 2025, príchod o 21:00
  • 10
    Monaco, Monaco
    06. 09. 2025, odchod o 21:00
Zobraziť program plavby na mape

Kajuty

Každá loď ponúka niekoľko kategórií kajút – od vnútorných kajút, cez vonkajšie s výhľadom, až po luxusné kajuty s vlastným balkónom. Výber správnej kajuty môže výrazne ovplyvniť váš zážitok z plavby. Prezrite si našu ponuku a objavte, ktorá kajuta vám prinesie maximálne pohodlie a vytvorí z vašej cesty nezabudnuteľný zážitok.

Kajuty s oknom

Balkónové kajuty

O lodi

Lodná spoločnosť: Oceania Cruises
Inaugurácia: 2025
Kmotra: šéfkuchárka celebrít Giada De Laurentiis (USA) s talianskym pôvodom
Lodenice: Fincantieri Sestri Ponente, Taliansko
Stavebné náklady: 575 miliónov eur
Trieda: Allura Class
Sesterské lodeOceania MarinaOceania Riviera, Oceania Vista

Technické údaje:

Tonáž: 67.000 t
Dĺžka: 251 m / Šírka: 32 m
Rýchlosť: 20 uzlov
Počet hosťovských kajút: 613
Kapacita hostia: 1.200 pri 2-lôžkovej obsadenosti
Zamestnanci: 800 osôb
Počet palúb: 15 / s toho 12 prístupných hosťom

Video:

Plán lode

Spoznajte loď do detailu a získajte prehľad o všetkých palubách a ich vybavení na lodi.

Zobraziť plán lode

Na elegantnej Oceania Allura hostí uvíta vstupná hala s veľkým, širokým schodiskom a charakteristickým krištáľovým stĺpom. K ďalším priestorom patrí Grand Lounge zariadený v zlatej farebnej palete, kasíno a knižnica s interiérom od Ralpha Laurena. Zvýrazneným viacúčelovým miestom je Horizons, ktorý sa nachádza v prednej časti lode na 14. palube. S panoramatickými oknami od podlahy až po strop slúži ako hlavný salón a využíva sa aj na popoludňajší čaj a večernú zábavu.
Loď má wellness, fitnescentrum, bežeckú dráhu a priestory na putting, kroket, paddle tenis a shuffleboard.

Do výberu 12 lákavých gastronomických možností na palube lode Oceania Allura patrí aj Crêperie, prvá pre Oceania Cruises, ktorá ponúkne delikátne autentické francúzske palacinky, lahodné belgické a bublinkové vafle a dekadentné talianske zmrzlinové poháre.

Vracia sa aj obľúbená francúzska reštaurácia Jacques, pomenovaná po legendárnom šéfkuchárovi Jacquesovi Pépinovi, prvom výkonnom kulinárskom riaditeľovi lode. Táto nová verzia ponúka osviežené menu, ktoré odráža rafinovaný pohľad na francúzske klasiky, ako je kačica na pomarančoch s Grand Marnier, ale aj niektoré inovatívne zážitkové jedlá, ako je napríklad ručne krájaný hovädzí tatársky steak pripravovaný priamo pri stole.

Do rozsiahleho menu obľúbenej panázijskej špecializovanej reštaurácie Red Ginger sa pripojil tucet japonsko-peruánskych jedál. Tieto vzrušujúce položky menu, známe ako Nikkei kuchyňa, oslavujú to najlepšie z japonsko-peruánskej fusion kuchyne, s jedlami ako tuniakový ceviche s leche de tigre; dusené krátke rebrá s lomo saltado a miso sladkou zemiakovou musseline; či chrumkavé tempura z kraba s mäkkou pancierou v bao žemliach.

The Grand Dining Room, navrhnutá v štýle očarujúcej parížskej éry Belle Epoque, predstaví viac ako 270 nových receptov od svetového kulinárskeho tímu Oceania Cruises, ktorý vedú dvaja francúzski šéfkuchári Alexis Quaretti a Eric Barale. Toto ohromujúce množstvo jedál zahŕňa viac ako 30 nových jedál v raňajkovom menu, pričom úplne nová sekcia s vajíčkami Benedikt predstavuje variácie na obľúbené ľahké jedlá, ako sú vajíčka Benedikt Florentine alebo vajíčka Benedikt s údeným lososom.

Epiturejské zážitky na palubách lodí Oceania Cruises presahujú za hranice kuchyne až do umenia vína a párovania vín, ako aj do mixológie. Spolu s uvedením Oceania Allura sa začína nová zážitková skúsenosť Gerard Bertrand Wine Pairing Luncheon, ktorá poskytne someliérsku cestu portfóliom tohto slávneho francúzskeho vinára a ideálne spáruje každý pohár s pokrmami, ktoré zdôraznia jedinečný charakter vína.

Fotogaléria

Vitajte vo fotogalérii lode Oceania Allura. Objavte eleganciu a luxus tejto výnimočnej lode prostredníctvom našich fotografií. Prezrite si moderné paluby, štýlové interiéry, prvotriedne vybavenie a inšpirujte sa na svoju ďalšiu nezabudnuteľnú plavbu.